Van Houdt Kempen is afgelopen week concessiehouder van het Japanse automerk Suzuki geworden. De hele week nog kan je genieten van de opendeurcondities in de ruime toonzaal in Herentals en Geel.



Edwin Van Houdt zaakvoerder directeur : 'Van Houdt Kempen wilde al eerder een degelijke vlotte stadswagen aanbieden die vanaf €5.000 ieder gezin kan bekoren als een 2e, of zelfs als 3e auto.  Suzuki is een Japans wereldmerk dat 5 jaar garantie en assistance aanbiedt.  Dus jarenlang 100% zorgeloos rijden. 

De Suzuki Swift Sport is een verkoopskraker, naast de Alto en de populaire Grand Vitara of de krachtige Jimny 4x4 die alle terreinen probleemloos aankan.  Binnenkort bouwen we nog een nieuwe toonzaal speciaal voor Suzuki naast onze Volvo showroom. 

Ons totaal gamma bestrijkt vanaf nu een heel brede prijsklasse voor ieders beurs met top-aandacht voor kwaliteit, veiligheid, eco én gezinsvriendelijkheid met ook een scherp financieringsaanbod.

Zondag en heel de week tot 12 mei houden we nog opendeur. Je bent welkom om Suzuki in al z'n sterkte te komen ontdekken.  Op de Lierseweg 308 in Herentals of op de Molseweg 1 in Geel.  Er loopt ook bij ons een Suzuki-Sporty-actie met HealthCity Fitness.  Mooi meegenomen.'

Beelden Guy Verellen / Nnieuws / AD.